Personlig Coaching -
  Professionel Coaching -
    Business Coaching.

   Professionel Coaching - fokuserer specielt på dit professionelle virke, dvs. udvikling af din rolle som chef, leder, kollega, samarbejdspartner - og hvordan du udvikler og skaber netop dén karrierevej, dét arbejdsliv eller dét virke, som giver størst udbytte, mening og værdi i din tilværelse.

   Personlig Coaching - handler om udvikling af hele dit liv og din tilværelse – livsmål, livsindhold, arbejde/karriere, forretning, parforhold og dine relationer.

   Mentaltræning drejer sig om at skabe forbedrede præstationer og excellente resultater
-
Læs mere - HER ...

  Står du måske ovenikøbet på et sted i dit liv, hvor du har usædvanlige og utraditionelle valg bag dig – privat eller professionelt – eller du har usædvanlige og utraditionelle valg foran dig – så vil du opleve Dann som den helt rette !

  En coach der opleves af mange som en person med intensitet, præcision, og en direkte facon på en ganske særlig måde, alt sammen kombineret med en uhøjtidelig og humoristisk stil.  Bestil tid - HER...
*** Det man fokuserer på ... - Personlig og Professionel Coaching. Dann Sommer, Personlig Coach,Erhvervs Coaching,NLP-Terapi,Hypnose-terapi, Kurser, Foredrag. Life Coaching. Teambuilding. Viral Marketing. Web, Internet

 
" Du skaber dine egne
oplevelser,
og din egen virkelighed "
  Business Coaching specielt for virksomheds-ledere - dvs. selvstændige, ejerledere, mindre og mellemstore virksomheder, iværksættere, ´digitale nomader´, frie agenter, ´free entrepeneurs´, LIPs (´Location Independent Professionals´) & free-lancere. 
   Business Coaching, sparring & rådgivning for dig, der har valgt at skabe din egen levevej og dit eget virke i den moderne verden og/eller med brug af de digitale medier.

   Business Coaching, sparring & rådgivning - både med fokus på udvikling af din virksomhed - og udvikling af din person i rollen som selvstændig. 

   Et særligt tilbud til netop dem, der har valgt livet som selvstændig. Både for dig, der allerede hár etableret en forretning og ér rigtig godt igang - og dig der er ved at tage de første skridt.

Vil du vide mere ? - Læs mere om Personlig Coaching, Business Coaching og Professionel Coaching - HER ... 

   Mentaltræning
drejer sig om at skabe forbedrede præstationer og excellente resultater - Læs mere - HER ...

Eller - .. før du bestemmer dig - læs mere om Dann Sommers baggrund - HER ...  

Det individuelle forløb aftaler vi i fællesskab; en enkelt gang, eller et længerevarende forløb – stor forandring på kort tid – eller mindre forandringer over længere tid.

Bestil tid - HER... - til en uforpligtende afklarings-samtale - allerede nu ... !
Og, hør mere om, hvad netop DU får ud af det !

Velkommen   Velkommen-1   Profil   Profil-1   Bestil Tid   Spørgsmål & Svar
Kurser & Foredrag   Gode Links    Verdens Ende